Το Εγώ μου κι’Εγώ…

Το Εγώ μου κι’Εγώ…

-Δείξε υψηλή αξία..
-Εντάξει..
-Δείξε πόσο τέλεια περνάς..
-Μα δεν περνάω..
-Σιωπή! Περνάς.. δείξ’το.. εκτός αν θες να μείνεις μόνος..
-Όχι, όχι.. Εντάξει.. Συγγνώμη
-Κρύψε τα λάθη σου.. και τις αδυναμίες σου..
-Μα.. Αν μου ξεφύγει.. ή φανεί κάτι;
-Δεν έχεις! Δεν μπορεί να φανεί κάτι που δεν έχεις!
-Εντάξει..
-Μην δείξεις ποτέ ανασφάλεια..
-Μάλιστα
-Τώρα ένα σημαντικό βήμα.. Γέμισε το πρόγραμμά σου.. Κάνε focus σε εσένα.. Μόνος έρχεσαι… Μόνος φεύγεις.. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν.. Όσο χτίζεις εσένα και φτύνεις τους γύρω σου τόσο θα σε έχουν εκείνοι ανάγκη.. Θα θέλουν μια γωνιά της επιτυχίας σου.. Θα θέλουν να πάρουν και εκείνοι λίγη από την αξία σου..
-Μα… Η αγάπη;
-Δεν υπάρχει αγάπη.. Το συναίσθημα είναι αδυναμία.. Σε κάνει ευάλωτο.. Όμως δεν θα το λες.. Θα πουλάς αγάπη.. Άφθονη.. Και ας μην την νιώθεις.. Και ας μην μάθεις ποτέ τι είναι.. Κανείς δεν ξέρει τι είναι, αλλά όλοι την πουλάνε και την αγοράζουν..
-Δεν καταλαβαίνω..
-Παιξ’το τέλειος.. Γίνε ένας ρόλος που όλοι θέλουν στην ταινία τους.. Δίνε τους ό,τι ζητάνε.. Και ας είναι ψεύτικο.. Το ψεύτικο το βρίσκεις και το δίνεις εύκολα… Πολλοί το αγοράζουν… Λίγοι το καταλαβαίνουν… Και ακόμα λιγότεροι το απορρίπτουν..
-Μα.. Δεν είμαι τέλειος.. Κανείς δεν είναι τέλειος..
-Εσύ όμως θα μοιάζεις τέλειος.. Στους πολλούς.. Έλα να σε βοηθήσω… Πλάσε έναν χαρακτήρα όπως ακριβώς τον θέλεις… Βλέπεις αυτούς τους καθρέφτες; Όταν τους κοιτάς θα βλέπεις μόνο αυτόν τον τέλειο χαρακτήρα… Τώρα πάρε τους καθρέφτες και βγες μοίρασε τους σε όσο περισσότερο κόσμο μπορείς.. Όποιος δεν δεχτεί δεν έχει θέση στη ζωή σου..
.
.
.

Και όταν σπάσει ένας καθρέφτης… Εγώ.. Θα χαθώ…
.
.
.
Και τότε… Θα ψάξω.. Εμένα….
.
.
.
Εμένα όμως.. Εγώ.. Θα με έχω σκοτώσει….

Εγγραφείτε!
Ενημερώστε με για...
guest
3 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Destiny Whisperer
Destiny Whisperer
28 Ιανουαρίου 2021 15:22

Δεν μπορώ να μην εκφράσω τον θαυμασμό μου για την γραφή σου… Ύφος λιτό, σαγηνευτικό… Ποικιλία σχημάτων και μία διάχυτη μελωδικότητα…

Destiny Whisperer
Destiny Whisperer
2 Φεβρουαρίου 2021 15:03
Απάντηση σε  thefittestlitterateur

Ναι, πράγματι έχουμε αλλιώτικες προσεγγίσεις… Μα με ποιον δεν έχουμε άλλωστε… Καθένας που βρίσκει διέξοδο σ’ ένα χαρτί κι ένα μολύβι, που χάνεται ανάμεσα σε λέξεις και σχήματα λόγου, είναι ξεχωριστός κι έχει και ξεχωριστή προσέγγιση…

Μοιραστείτε αυτό το κείμενο
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
σχετικα κειμενα
Jeronimo

Η μάστιγα των reality shows

Μια τάση που φαίνεται να αποκτά όλο και περισσότερη δημοτικότητα, κυρίως τώρα, την περίοδο του “εγκλεισμού”,  είναι η παρακολούθηση ενός ψυχαγωγικού προγράμματος στην τηλεόραση, κάποιας σειράς ή ταινίας.  Πράγματι, το πλήθος των διαθέσιμων εκπομπών που προσφέρει η κρατική ή ιδιωτική τηλεόραση στις μέρες μας αφήνει τους τηλεθεατές να εναλλάσσουν διαρκώς τα κανάλια, σε

Διαβάστε περισσοτερα >

jakoda loskia & joya sioh

Ποιες είμαστε

Είμαστε 2 φοιτήτριες που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη σελίδα αυτή ώστε να έχουν τα γραπτά και η λογοτεχνία, που αγαπάμε, έναν τόπο. Θα μας δείτε να κυκλοφορούμε με τα ψευδώνυμα Jakoda Loskia και Joya Sioh.
Φυσικά, αυτό δε θα είχε γούστο αν δεν συμμετείχατε κι εσείς. Επισκεφτείτε τη σελίδα “Σχετικά με εμάς” για να μάθετε περισσότερα.

Τα αγαπημένα μας
ακουστε μασ

το ραδιόφωνό μας

Περιηγηθείτε