σχετικα με εμασ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

στο blog μασ

Είμαστε 2 φοιτήτριες που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη σελίδα αυτή ώστε να έχουν τα γραπτά και η λογοτεχνία που αγαπάμε έναν τόπο. Θα μας δείτε να κυκλοφορούμε με τα ψευδώνυμα Jakoda Loskia και Joya Sioh.
Φυσικά, αυτό δε θα είχε γούστο αν δεν συμμετείχατε κι εσείς. Σκοπός μας είναι να ακουστεί η φωνή όλων και να γίνει η σελίδα αυτή και τόπος δικός σας.
Μη διστάσετε λοιπόν να μας στείλετε και εσείς τα δικά σας κείμενα και γιατί όχι, να τα δείτε και δημοσιευμένα.
Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις απόψεις σας στο φιλολογικό μας σαλόνι ή να γκρουβάρετε με τις αγαπημένες μας μουσικές στο ραδιόφωνο του Blog.

Στείλτε μας τα κείμενά σας
περιηγηθειτε
Διαβάστε τα κείμενά μας
Μοιραστείτε τις απόψεις σας
Ακούστε τον σταθμό μας
το ονομα τησ σελιδασ

Η Αγραφία είναι μια διαταραχή της ομαλής λειτουργίας του εγκεφαλικού κέντρου αντίληψης, η οποία μπορεί να καταστήσει έναν άνθρωπο ανίκανο να γράψει. Το άτομο που πάσχει από αγραφία, χάνει την ικανότητα σύνδεσης των γραμμάτων σε λέξεις, συνεπώς δεν μπορεί να διατυπώσει τίποτα γραπτά, ή να αντιγράψει κείμενο. Βέβαια, αυτές είναι επιδράσεις μιας βαριά μορφή αγραφίας. Μια ελαφριά μορφή αγραφίας προκαλεί στον ασθενή την παραλείψει ή τη μετάθεση ορισμένων συλλαβών κατά το γράψιμο. 
Πέρα από την πραγματική σημασία της λέξης, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και μια πιο μεταφορική και ανάλαφρη προσέγγιση…

Κοινοποιήστε
Share on facebook
Facebook
Share on tumblr
Tumblr
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on email
Email
επικοινωνηστε μαζι μασ

Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιουδήποτε είδους πρόβλημα, ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε διορθώνοντας το. Αν η σελίδα μας παρουσιάζει τεχνικές δυσλειτουργίες ή αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με άλλους χρήστες, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα! Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα ώστε αυτή η σελίδα να είναι ένα άνετο και φιλικό μέρος για όλους μας.